TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Riešutai lazdyno • Moliūgas • Fermentinis sūris • Riešutai • Apkepai

Moliūgų ir lazdynų riešutų apkepas

Jums reikės: 150 gr lazdyno riešutų,
650 gr moliūgo tyrės,
120 ml sultinio,
150 gr fermentinio sūrio,
2 šaukštai sviesto.

Gaminimo eiga:
Lazdyno riešutus pakepinti ir nulupti.

Moliūgo tyrę sumaišyti su sviestu ir sultiniu, sūriu sumaišyti iki vientisos masės įdėti puse šaukštelio druskos, pagardinti pipirais.

Viską sukrėsti į karščiui atsparų indą pateptą sviestu, išlyginti paviršių pabarstyti riešutais ir pašauti į orkaitę 180 laipsnių 15-20 min.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •

    Grįžti atgal