TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Actas • Moliūgas • Marinavimas

Moliūgų konservavimas

Jums reikės: Moliūgo,
600 ml. vandens;
1 stiklinė vyno acto;
1 a.š. druskos, keletas lauro lapelių, kvepiančiųjų pipirų, gvazdikėlių, imbiero, kaliandros sėklų, čiobrelio.

Gaminimo eiga:
Moliūgą susipjaustome gabaliukais ir 4 min. paverdame. Sudedame į paruoštus stiklainius. Išverdame marinatą ir užpilame moliūgo gabalėlius.

Užsuktus stiklainius dar reikia pakaitinti puode su vandeniu arba orkaitėje 95 laipsnių temperatūroje apie 30 min.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •