TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Moliūgas Miltai Kepiniai
Jums reikės: 300 g nuvalytų moliūgų,
3 kiaušinių,
120 g cukraus,
120 g margarino,
120 g cukraus pudros,
1 pakelio vanilinio cukraus,
250 g miltų,
1 šaukštelio kepimo miltelių,
druskos,
80 g abrikosų marmelado,
200 g šokoladinės glazūros (tokia parduodama),
20 g nuvalytų moliūgų sėklų.
Gaminimo eiga:
Moliūgą sutarkuoti. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Atskirame dubenėlyje išsukti minkštą margariną su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, kiaušinių tryniais, įmaišyti moliūgą. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, žiupsneliu druskos, įmaišyti į margarino - moliūgų masę. Baltymus su cukrumi išplakti iki standumo ir atsargiai įmaišyti į tešlą.
Skardą (ar pailgą kekso formą) ištepti riebalais, pabarstyti džiūvėsėliais, į ją dėti tešlą ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 70 min., pagaliuku patikrinti, ar iškepęs. Abrikosų marmeladą pakaitinti dubenėlyje ir juo aptepti pyragą. Glazūrą pagal instrukciją pakaitinti ir ja aptepti atvėsusį pyragą. Viršų papuošti moliūgų sėklomis.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!