TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Moliūgas Krevetės Sriubos
Jums reikės: 500 g moliūgo minkštimo,
500 ml vandens,
stiklinė pieno/grietinėlės,
1 šaukštas sviesto,
2-3 didesnės krevetės 1 porcijai,
Šaukštas sauso daržovių sultinio,
krapų, petražolių, druskos, pipirų.
Gaminimo eiga:
Susmulkinkite moliūgą, įberkite šaukštą sauso daržovių sultinio, žiupsnelį pipirų ir 10 minučių virkite vandenyje. Per tą laiką pasmulkinkite žalumynų (petražolių, krapų), paruoškite krevetes (išvirkite, išlukštenkite). Išvirtą moliūgą sutrinkite trintuve kartu su žalumynais. Į pertrintą moliūgo tyrę įpilkite virinto pieno ir leiskite tyrei užvirti dar kartą, po to iškart nukelkite sriubą nuo ugnies.
Prieš pat patiekdami sriubą, pagardinkite ją sviestu, krevetėmis ir papuoškite žalumynais.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!