TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Moliūgas • Pienas • Sriubos

Moliūgų sriuba su pienu

Jums reikės: (4 porcijoms)
600 g moliūgų minkštimo,
50 g sviesto arba margarino,
1 šaukštas cukraus,
3/4 l pieno,
1/2 šaukštelio muskato riešutų,
1 stambus česnakas (išspausti sultis),
1 šaukštelis druskos,
1/2 šaukštelio pipirų.

Gaminimo eiga:
Supjaustykite moliūgų minkštimą nedideliais gabalėliais. Ištirpdykite puode riebalus ir truputėlį pakepinkite moliūgą, kad apskrustų. Sudėkite cukranendrių cukrų, ištirpdykite. Maišydami supilkite pieną.

Sudėkite česnaką, muskato riešutus, druską ir pipirus. Patroškinkite uždengę dangtį 20 min. Sriuba sumaišoma arba pertrinama per sietelį. Paragaukite, jei reikia, pagardinkite prieskoniais.

Sriuba valgoma šilta, su duona.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •

    Grįžti atgal