TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Moliūgas Pienas Sriubos
Jums reikės: (4 porcijoms)
600 g moliūgų minkštimo,
50 g sviesto arba margarino,
1 šaukštas cukraus,
3/4 l pieno,
1/2 šaukštelio muskato riešutų,
1 stambus česnakas (išspausti sultis),
1 šaukštelis druskos,
1/2 šaukštelio pipirų.
Gaminimo eiga:
Supjaustykite moliūgų minkštimą nedideliais gabalėliais. Ištirpdykite puode riebalus ir truputėlį pakepinkite moliūgą, kad apskrustų. Sudėkite cukranendrių cukrų, ištirpdykite. Maišydami supilkite pieną.
Sudėkite česnaką, muskato riešutus, druską ir pipirus. Patroškinkite uždengę dangtį 20 min. Sriuba sumaišoma arba pertrinama per sietelį. Paragaukite, jei reikia, pagardinkite prieskoniais.
Sriuba valgoma šilta, su duona.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!