TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Moliūgas • Apelsinai • Citrina • Kita

Moliūgų tyrė su apelsinais ir citrinomis

Jums reikės: apie 1,5 kg moliūgų,
litras vandens,
kilogramas cukraus,
2 apelsinai,
3 citrinos,
keletas gvazdikėlių.

Gaminimo eiga:
Moliūgus nuplaukite, nulupkite, išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais kubeliais. Apelsinus ir citrinas gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, žieveles nutarkuokite, o vaisius supjaustykite plonyčiais griežinėliais.

Moliūgus ir vaisius krėskite į puodą, supilkite nutarkuotas vieno apelsino ir vienos citrinos žieveles ir virkite ant silpnos ugnies apie pusvalandį. Tada suberkite cukrų, įmeskite gvazdikėlius ir maišykite, kol cukrus visiškai ištirps. Moliūgų tyrę pakaitinkite apie 15 min., išpilstykite į stiklainius ir sandariai uždarykite.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •