TOP meniu » Receptainė Daržovės žiemai Daržovių patiekalų receptai Moliūgas Citrina Kita
Jums reikės: moliūgo,
citrinų,
cukraus.
Kiekiai ir proporcijos - pagal skonį.
Gaminimo eiga:
Moliūgą supjaustome centimetro dydžio kubeliais, supilame į didelį dubenį ir užpilame cukrumi - nei per daug, nei per mažai, kad apsemtų moliūgo kubelius. Palaikyti per naktį, kad galėtų prisigaminti skanių sulčių.
Kitą dieną supjaustome smulkiais kubeliais citriną (sėklas patarčiau išimti, bus maloniau valgyti; kam nepatinka kartumas - nulupkite citrinos žievelę), viską - ir moliūgą su cukrumi, ir citriną - suberiame į puodą ir verdame ant lėtos ugnies, žinoma, maišydami.
Virti ir ragauti, kol pajusite, kad moliūgas jau minkštas. Tada išjungti ir sudėti į stiklainius.
[Pasidalino: Irena]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!