TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Moliūgas • Citrina • Kita

Moliūgų uogienė

Jums reikės: moliūgo,
citrinų,
cukraus.
Kiekiai ir proporcijos - pagal skonį.

Gaminimo eiga:
Moliūgą supjaustome centimetro dydžio kubeliais, supilame į didelį dubenį ir užpilame cukrumi - nei per daug, nei per mažai, kad apsemtų moliūgo kubelius. Palaikyti per naktį, kad galėtų prisigaminti skanių sulčių.

Kitą dieną supjaustome smulkiais kubeliais citriną (sėklas patarčiau išimti, bus maloniau valgyti; kam nepatinka kartumas - nulupkite citrinos žievelę), viską - ir moliūgą su cukrumi, ir citriną - suberiame į puodą ir verdame ant lėtos ugnies, žinoma, maišydami.

Virti ir ragauti, kol pajusite, kad moliūgas jau minkštas. Tada išjungti ir sudėti į stiklainius.

[Pasidalino: Irena]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •