TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Morkos Imbieras Citrinos sultys Mišrainės
Jums reikės: 0,5 kg morkų;
2 š. aliejaus;
2 a.š. kmynų;
1 š. tarkuoto imbiero;
2 skiltelės smulkinto česnako;
2 š. citrinos sulčių;
druskos, juodųjų pipirų; petražolių.
Gaminimo eiga:
Morkas supjaustyti plonais griežinėliais. Aliejuje apie 30 s pakepti kmynus. Sudėti imbierą ir česnaką ir dar pakepti kelias minutes.
Suberti morkas, užpilti citrinų sultimis ir 5-6 min apkepti. Galima įpilti truputį vandens. Paskaninti druska, juodaisiais pipirais ir petražolėmis.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!