TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Miltai • Kiaušiniai • Morkos • Ananasai • Graikiški riešutai • Sviestas • Kokoso drožlės • Mielės • Grietinėlė • Margarinas • Džiuvėsėliai • Riešutai • Cinamonas • Kepiniai

Morkų ir ananasų keksas

Jums reikės: 700 g miltų,
200 g cukraus pudros,
8 kiaušiniai,
6 morkos,
skardinė konservuotų ananasų,
200 g graikinių riešutų,
300 g sviesto,
200 g kokoso drožlių,
120 g ištirpintų mielių,
šaukštelis cinamono,
stiklinė grietinėlės,
šaukštas vanilinio cukraus,
margarino,
džiūvėsėlių.

Gaminimo eiga:
Morkas sutarkuokite, išvirkite ir atšaldykite Ananasus supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su morkomis. Kiaušinius išplakit iki purumo. Plakant suberkite cukraus pudrą, supilkite tirpintą sviestą, mieles, cinamoną, kokoso drožles, miltus, kapotus riešutus ir morkas su ananasais. Tešlą gerai išmaišykite ir supilkite į kepimo formą. Palikite 30 minučių, kad pakiltų.

Kepkite maždaug 50 minučių 180 laipsnių karštumo orkaitėje.

Grietinėlę išplakite kartu su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Keksą papuoškite plakta grietinėle.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai • Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •