TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Morkos • Pastarnokai • Citrinos sultys • Sriubos

Morkų ir pastarnokų sriuba su imbieru

Jums reikės: 200 ml. pjaustytų morkų;
200 ml. pjaustytų pastarnokų;
800 ml. vištienos ar daržovių sultinio;
Apie 2-2,5 cm ilgio imbiero gabaliukas;
2 š. citrinos sulčių;
maltų juodųjų pipirų; druskos.

Gaminimo eiga:
Morkas, pastarnokus ir smulkintą imbierą užpilti sultiniu ir virti kol suminkštės. Masę sutrinti ir paskaninti pipirais, druska, citrinos sultimis. Patiekti su grietine ar natūraliu jogurtu.

Šildanti sriuba šaltai dienai. Naudoti tik šviežią imbierą, jis suteikia sriubai ypatingą skonį ir būtent tą šildantį efektą.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •