TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Morkos Pastarnokai Citrinos sultys Sriubos
Jums reikės: 200 ml. pjaustytų morkų;
200 ml. pjaustytų pastarnokų;
800 ml. vištienos ar daržovių sultinio;
Apie 2-2,5 cm ilgio imbiero gabaliukas;
2 š. citrinos sulčių;
maltų juodųjų pipirų; druskos.
Gaminimo eiga:
Morkas, pastarnokus ir smulkintą imbierą užpilti sultiniu ir virti kol suminkštės. Masę sutrinti ir paskaninti pipirais, druska, citrinos sultimis. Patiekti su grietine ar natūraliu jogurtu.
Šildanti sriuba šaltai dienai. Naudoti tik šviežią imbierą, jis suteikia sriubai ypatingą skonį ir būtent tą šildantį efektą.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!