TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Miltai • Mielės • Pienas • Pomidorai • Dešra • Pievagrybiai • Svogūnai • Fermentinis sūris • Pica

Naminė pica su pievagrybiais

Jums reikės: 2 stiklinės miltų,
20 g mielių,
žiupsnelis druskos,
šaukštelis cukraus,
šaukštas aliejaus,
1/2 stiklinės pieno arba vandens.

Įdaras: 2-3 pomidorai,
150 g dešros,
100 g pievagrybių,
2 svogūnai,
100 g fermentinio sūrio,
raudonėlio (oregano),
mairūno,
pipirų,
druska.

Gaminimo eiga:
Mieles ištrinti su cukrumi ir pienu, palaikyti šiltai, kol pakils. Tada suberti miltus, druską, įpilti aliejaus ir minkyti 15-20 min. Kepimo skardą patepti aliejumi ir ant jos rankomis suformuoti tešlą.

Svogūnus, šampinjonus supjaustyti žiedeliais, pabarstyti druska ir palikti 5 min. Pomidorus ir dešrą supjaustyti griežinėliais. Ant tešlos sluoksniais sudėti dešrą, grybus, daržoves. Viršų pabarstyti tarkuotu sūriu ir prieskoniais. Kepti 30-40 min. Patiekti su ketčupu.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •