TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Miltai Sviestas Kefyras Faršas Svogūnai Kopūstai Kepiniai
Jums reikės: 0.5 kg miltų,
200g sviesto,
stiklinės kefyro,
šaukštelio druskos
šaukštelio cukraus.
Įdarui: mėsos faršas,
mėgstamų prieskonių,
druskos trupučio,
svogūno daug (žinoma jei mėgstate juos,
truputį tarkuoto kopūsto (kad sultinys viduj susidarytu).
Gaminimo eiga:
Sviestą susipjaustom, juo ištrinam miltus, kad miltai pasidarytu riebūs, į kefyrą supilam cukrų bei druską, išmaišom ir supilam į miltus. Išminkom tešla (kad prie rankų neliptų), dedam porai valandų į šaldytuvą.
Išėmusios iškočiojam didelį blyną, pvz. puodeliu išspaudžiam blynelius ir dedam įdarą (be abejoniu su visais prieskoniais paruoštą ir su kopūstu sumaišytą).
Kepam 180 laipsnių orkaitėje, apie 15 min, aptepam kiaušinio plakiniu ir dar apie 20 min.
[Pasidalino: Veronyk]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!