TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Grietinėlė Jogurtas Pienas Actas
Jums reikės: 2 l riebaus pieno,
1 stiklinės natūralaus riebaus jogurto,
1/2 stiklinės grietinėlės (nebūtinai),
2 šaukštelių balto acto,
1 šaukštelio druskos.
Gaminimo eiga:
Į puodą supilkite pieną, jogurtą, grietinėlę, actą, įberkite druskos. Užvirkite. Dar kelias minutes pakaitinkite ant mažos ugnies, kol sutrauks pieną.
Po to, gautą masę supilkite į dvigubą marlę, ir leiskite 15 min nuvarvėti. Švelniai paspaudykite, kad išvarvėtų visas skystis.
Šaldytuve naminę rikotą galima laikyti tris dienas.
Gaunasi apie 2 stiklinės sūrio.
[Pasidalino: Reda]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!