TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Citrinos rūgštis • Rūgštynės • Marinavimas

Natūralios rūgštynės

Jums reikės: Rūgštynių,
citrinos rūgšties.

Gaminimo eiga:
Nepjaustytas rūgštynes plikyti verdančiame pasūdytame vandenyje 1-2 min., išgriebti ir leisti vandeniui nuvarvėti.
Paskui jas talpiai sudėti į stiklainius ir užpilti karštu vandeniu, kuriuo buvo plikomos.
Konservuojant špinatines rūgštynes vandenį parūgštinti citrinų rūgštimi.

Sterilizuoti verdančiame vandenyje 0,5 l talpos stiklainius 40 min., 1 l - 50 min.
Sandariai uždaryti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •