TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Morkos • Česnakas • Marinavimas

Natūralūs morkų ir česnakų konservai

Jums reikės: Kilogramas morkų,
2-3 skiltelės česnako,
Sūrymui paruošti,
litrui vandens 2 šaukštai druskos.

Gaminimo eiga:
Morkas nuskusti, supjaustyti kuo smulkesniais šiaudeliais, česnaką - kiek galima smulkiau. Talpiai sudėti į 0.25 l stiklainius, užpilti karštu sūrymu. Sustatyti į verdančio vandens vonią.

Kai stiklainio viršutinio sluoksnio temperatūra pakils iki 90 laipsnių, dar pakaitinti 15-20 min. Išėmus tuojau pat sandariai uždaryti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •