TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Agurkai • Marinavimas

Nerūgštūs marinuoti agurkai

Jums reikės: Agurkų.

Marinatui: (3 litrų stiklainiui): 3 šaukštai cukraus,
2 šaukštai druskos,
1 šaukštelis citrinos rūgšties,
prieskonių, pipirų, česnakų,
lauro lapų, krapų,
vyšnių lapų.

Gaminimo eiga:
Iš cukraus, vandens, citrinos rūgšties, druskos, prieskonių, krapų ir vyšnių lapų išvirti marinatą.

Agurkus, nuplikytus karštu vandeniu, palikti kelioms valandoms. Sudėti į stiklainius ir užpilti marinatu.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •