TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Obuoliai • Miltai • Kepimo milteliai • Kiaušiniai • Pienas • Avietės • Blynai

Obuolių blynai su avietėmis

Jums reikės: 1 didelis arba 2 vidutiniai obuoliai,
150 g miltų,
1 a.š. kepimo miltelių (nebūtini),
1 didelis kiaušinis,
230 ml pieno,
3-4 š. cukraus (jeigu rūgštūs obuoliai, reikės daugiau),
2-3 š. aliejaus arba tirpinto sviesto.

Užpilui: aviečių,
cukraus.

Gaminimo eiga:
Visus tešlai skirtus produktus sudedame į indą ir gerai išplakame. Obuolį nulupame ir supjaustome labai plonais griežinėliais. Sudedame į tešlą ir paliekame 15 minučių išbrinkti. Obuolio griežinėlius dedame į įkaitintą keptuvę ir kepame 2-3 min, tada apverčiame ir vėl kepame apie 2 min.

Avietes užpilame cukrumi ir pakaitiname, kol išsileis. Patiekiame užpiltas ant blynelių ar atskirame inde.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •