TOP meniu » Receptainė Miltų patiekalų receptai Sviestas Grietinė Vanilė Miltai Obuoliai Razinos Cinamonas Kepiniai
Jums reikės: (pirmas sluoksnis) 2/3 stiklinės sviesto,
1/3 stiklinės cukraus,
1/2 stiklinės grietinės,
vanilės,
1,3 stiklinės miltų,
2/3 šaukštelio sodos,
žiupsnelis druskos,
1 sukapotas ar smulkiai supjaustytas obuolys - apie stiklinė masės,
(razinų).
Viršutinis sluoksnis: 1/4 stiklinės miltų,
1/4 stiklinės rudojo cukraus,
2 valgomieji šaukštai sviesto,
1/2 šaukštelio cinamono.
Gaminimo eiga:
Dubenyje išsukti sviestą ir 1/3 stiklinės cukraus iki purios masės. Sumaišyti grietinę, vanilę, kiaušinius. Miltus, druską ir sodą sumaišyti, supilti į paruoštą masę ir gerai išplakti. Viršutiniam sluoksniui skirtus produktus sumaišyti, kol pasidarys vientisa masė.
Pusę pirmojo sluoksnio tešlos sudėti į riebalais išteptą formą, pabarstyti obuoliu bei razinomis, tada uždėti pusę viršutinio sluoksnio. Tada uždėti likusią pusę pirmojo sluoksnio tešlos bei likusią pusę viršutinio sluoksnio tešlos.
Kepti apie 25 - 30 minučių 175 laipsnių temperatūroje. Patiekti karštą, galima su vaniliniais ledais.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Pyragai Įdarai balandėliams Sausainiai Keksai Apkepai Kepiniai Kita Desertai Apkepai Blynai Virtiniai Kepiniai Pica Blynai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!