TOP meniu » Receptainė Uogos, vaisiai žiemai Uogų, vaisių patiekalų receptai Obuoliai Svogūnai Salieras Mišrainės
Jums reikės: 600g paruoštų obuolių,
300g nuluptų svogūnų,
250g aliejaus,
150g salierų,
25-30g cukraus.
Gaminimo eiga:
Salierus nuplauti, nuvalyti šepečiu, įdėti į karštą, kiek pasūdytą ir parūgštintą vandenį ir išvirti. Svogūnų griežinėlius pakaitinti aliejuje, dėti cukrų ir nuluptus bei karbuotu peiliuku ruoželiais supjaustytus salierus.
Tada suberti obuolių skilteles ir uždengus pakaitinti 2-3 min. Po to masę sudėti į stiklainius ir hermetiškai uždaryti.
[Pasidalino: Irena]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą Pyragai Įvairūs kiti gėrimai Mišrainės Sumuštiniai Kremai Blynai Sriubos Kepiniai Desertai Padažai Kompotas Sultys Uogienės Kita
Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas Rauginimas Desertai Mišrainės Kompotas Kita Marinavimas Košės Sultys Padažai Uogienės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!