TOP meniu » Receptainė • Miltų patiekalų receptai • Obuoliai • Miltai • Alus • Aliejus • Desertai

Obuolių žiedai alaus tešloje

Jums reikės: Obuolių,
Miltų,
Alaus,
Aliejaus kepimui,
Cukraus pudros pabarstymui.

Gaminimo eiga:
Pirmiausia iš miltų bei alaus užsimaišome skystą tešlą.

Po to, pasiruošiame obuolių žiedus, peiliu išpjauname sėklalizdžius, bei supjaustome maždaug 0,5 cm. žiedais. Obuolių lupti nebūtina.

Tada, imame obuolių žiedą įmerkiame į tešlą bei kepame nedideliam kiekyje aliejaus, kol gražiai apkepa iš abiejų pusių.

Iškepusius žiedus dedame ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.
Po to, pagal skonį, apibarstome ar apvoliojame cukraus pudra ir skanaujame.

[Pasidalino: Laima]

M ū s ų  ž o d i s: Greita, paprasta ir visai skanu

Taisyti - Papildyti

Skanaus ;)
Obuolių žiedai alaus tešloje

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Miltai » Įdarai balandėliams • Sausainiai • Keksai • Apkepai • Kepiniai • Kita • Desertai • Apkepai • Blynai • Virtiniai • Kepiniai • Pica • Blynai •