TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Svogūnai • Grybai • Baravykai • Pievagrybiai • Vynas • Pomidorų padažas • Padažai

Padažas su prieskoninėm daržovėmis

Jums reikės: 100 g įvairių turimų prieskoninių daržovių,
svogūnas,
0,5 stiklinės virtų baravykų ar pievagrybių,
30 g vyno,
šaukštas sviesto,
1,5-2 stiklinės pirkto pomidorų padažo.

Gaminimo eiga:
Prieskonines daržoves ir svogūną supjaustykite šiaudeliais ir kepkite svieste, kol daržovės suminkštės. Po to sumaišykite su pomidorų padažu, baravykų ar pievagrybių nuoviru ir virkite 15-20 minučių.

Padažą perkošę, tirščius pertrinkite per sietą. Sudėkite virtus pjaustytus grybus ir užvirinkite. Supylę vyną, viską gerai išmaišykite.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •

    Grįžti atgal