TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Svogūnai Grybai Baravykai Pievagrybiai Vynas Pomidorų padažas Padažai
Jums reikės: 100 g įvairių turimų prieskoninių daržovių,
svogūnas,
0,5 stiklinės virtų baravykų ar pievagrybių,
30 g vyno,
šaukštas sviesto,
1,5-2 stiklinės pirkto pomidorų padažo.
Gaminimo eiga:
Prieskonines daržoves ir svogūną supjaustykite šiaudeliais ir kepkite svieste, kol daržovės suminkštės. Po to sumaišykite su pomidorų padažu, baravykų ar pievagrybių nuoviru ir virkite 15-20 minučių.
Padažą perkošę, tirščius pertrinkite per sietą. Sudėkite virtus pjaustytus grybus ir užvirinkite. Supylę vyną, viską gerai išmaišykite.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!