TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Voveraitės • Svogūnai • Sviestas • Kepsniai

Paprastai keptos voveruškos

Jums reikės: šviežių voveraičių,
galvutės svogūno,
sviesto,
trupučio krapų,
druskytės ir pipiriukų pagal skonį,
grietinės.

Gaminimo eiga:
Išvalytas ir po tekančiu vandeniu nuplautas voveraites kiaurasamtyje palikti, kad nusivarvėtų, kol keptuvėje svieste apkeps svogūnai. Po to sudėti į keptuvę voveraites ir maišant pakepti kelias minutes.

Po to uždėti porą šaukštų grietinės, uždengti keptuvę su dangčiu ir kelias minutes dar patroškinti grybukus.
Patiekti apibarstytus krapais su karštomis bulvėmis

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •