TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Voveraitės Svogūnai Sviestas Kepsniai
Jums reikės: šviežių voveraičių,
galvutės svogūno,
sviesto,
trupučio krapų,
druskytės ir pipiriukų pagal skonį,
grietinės.
Gaminimo eiga:
Išvalytas ir po tekančiu vandeniu nuplautas voveraites kiaurasamtyje palikti, kad nusivarvėtų, kol keptuvėje svieste apkeps svogūnai. Po to sudėti į keptuvę voveraites ir maišant pakepti kelias minutes.
Po to uždėti porą šaukštų grietinės, uždengti keptuvę su dangčiu ir kelias minutes dar patroškinti grybukus.
Patiekti apibarstytus krapais su karštomis bulvėmis
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!