TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Džiovinti grybai • Lašiniai • Svogūnai • Pienas • Padažai

Paprastas grybų padažas

Jums reikės: Džiovintų grybų,
Šoninės arba lašinukų,
Svogūnų,
2 šk miltų,
Pieno (jei per tiršta gausis),
druskos.

Gaminimo eiga:
Išvirti džiovintus grybus , nukošus skystį , supjaustyti smulkiai.
Šoninę ar lašinukus supjaustyti smulkiais kubeliais bei pakepti. Patirpus lašinukams, į keptuvę sudėti supjaustytą svogūno galvutę.

Pakepus svogūnams, įdėti ~2 šaukštus miltų, viską sumaišyti. Supilti skystį kuriame virė džiovinti grybai. Jei netenkina tirštumas, įpilti pieno.

Pasūdyti, pavirinti dar truputėlį viską kartu ir turime puikų grybų padažą.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •