TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Džiovinti grybai Lašiniai Svogūnai Pienas Padažai
Jums reikės: Džiovintų grybų,
Šoninės arba lašinukų,
Svogūnų,
2 šk miltų,
Pieno (jei per tiršta gausis),
druskos.
Gaminimo eiga:
Išvirti džiovintus grybus , nukošus skystį , supjaustyti smulkiai.
Šoninę ar lašinukus supjaustyti smulkiais kubeliais bei pakepti. Patirpus lašinukams, į keptuvę sudėti supjaustytą svogūno galvutę.
Pakepus svogūnams, įdėti ~2 šaukštus miltų, viską sumaišyti. Supilti skystį kuriame virė džiovinti grybai. Jei netenkina tirštumas, įpilti pieno.
Pasūdyti, pavirinti dar truputėlį viską kartu ir turime puikų grybų padažą.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!