TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Actas • Paprika • Marinavimas

Paprika su petražolėmis

Jums reikės: 3 kg ivairiu spalvu papriku,
petrazoles saknis,
cesnako galvute,
500ml vandens,
250ml 5%acto,
230ml aliejaus,
100gcukraus,
50g druskos.

Gaminimo eiga:
Paprikas nuplauti, perpjauti pusiau, isvalyti seklas ir supjaustyti pailgais siaudeliais.

Petrazoles sakni nuplauti, nulupti ir supjaustyti plonais griezineliais. Nulupti cesnaka.

I puoda supilti vandeni acta, alieju, cukru, druska. Uzvirinti. Maisant virti ant silpnos ugnies, kol cukrus istirps.

Paprikas, petrazoles sakni ir cesnaka sudeti i iskaitintus stiklainius. Uzpilti karstu marinatu. Uzsukti dangteliais ir 15 min kaitinti puode verdanciame vandenyje.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •