TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Rūgštynės • Marinavimas

Pasterizuotos rūgštynės sūryme

Jums reikės: 1 kg rūgštynių (Rūgštynės),
50 g druskos.

Gaminimo eiga:
Rūgštynių lapus dėti vieną ant kito po 4-5, kiekvieną iš jų pasūdant ir kietai susukant vamzdeliu.
Susuktas rūgštynes sudėti į stiklainius labai talpiai, kad neliktų tarpų.

Uždengti metaliniais dangteliais, paliekant neužsuktus tarpus ir pasterizuoti 85 C temperatūroje 0,5 l stiklainius 10-12 min., 1 l - 15-17 min.
Iškaitinus stiklainių dangtelius užsukti iki galo.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •