TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Želatina • Citrinos rūgštis • Patisonai • Pomidorai • Svogūnai • Marinavimas

Patisonai, marinuoti su želatina

Jums reikės: 1 kg patisonų,
0,5 kg pomidorų,
300 g svogūnų,
2 saujos petražolių lapų,
1 sauja gelsvės lapų.

Marinatui: 1 l vandens,
2 šaukštai druskos,
2 šaukštai cukraus,
3 šaukšteliai citrinų rūgšties,
laurų lapų, pipirų,
3 šaukštai želatinos.

Gaminimo eiga:
Patisonus, pomidorus ir svogūnus supjaustykite griežinėliais, susmulkinkite žalumynus. Daržoves sluoksniais sudėkite į stiklainius. Išvirkite marinatą. Išbrinkintą ir ištirpintą želatiną supilkite į atvėsusį marinatą.

Šiuo marinatu užpilkite daržoves, stiklainius pridenkite dangteliais ir kaitinkite 20 min. Sandariai uždarykite.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •