TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Patisonai • Kiaušiniai • Miltai • Blynai

Patisonų blyneliai

Jums reikės: Patisonai, pertrinta masė, 1 kilogramas,
Sviestas, 3 šaukštai,
Kiaušiniai, 3 vienetai,
Kvietiniai miltai, 1.5 stiklinės,
Soda, 1 šaukštelis,
Aliejus, kepimui,
Druska, pagal skonį,
Cukrus, pagal skonį.

Gaminimo eiga:
Patisonus supiaustyti, išvirti ir pertrinti pro sietelį. Į pertrintą masę sudėti sviestą, cukrų, kiaušinius (baltymus išplakti su žiupsneliu druskos), sodą. Masę išmaišyti ir kepti kaip bulviniu blynelius.

Galite valgyti su grietine arba mėgstama uogiene.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •