TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Kruopos Perlinės kruopos Džiovinti grybai Grybai Svogūnai Grietinė Fermentinis sūris Kita
Jums reikės: 200 g perlinių kruopų,
30 g džiovintų grybų,
200 g svogūnų,
2 šaukštai taukų arba sviesto,
3-4 šaukštai grietinės,
100 g fermentinio sūrio,
druskos, pipirų,
džiovintų petražolės lapelių.
Gaminimo eiga:
Grybus nuplaukite, išmirkykite ir išvirkite. Nuovirą nusunkite į kitą indą.
Kruopas perrinkite, maždaug 2 val. pamirkykite, nuvarvinkite. Į 3 stiklines grybų nuoviro (jei jo trūksta, įpilkite virinto vandens) sudėkite taukus, užvirinkite, sudėkite kruopas ir virkite, kol jos suminkštės.
Grybus smulkiai supjaustykite, svogūnus nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite su trupučiu riebalų. Kai svogūnai pagels, sudėkite pjaustytus grybus ir patroškinę supilkite grietinę.
Išvirusią košę sumaišykite su tarkuotu sūriu, svogūnais ir grybais, apibarstykite petražolėmis. Viską pagal skonį pasūdykite, papipirinkite ir, sudėję į kepimo formą, įkiškite į karštą orkaitę. Kepkite, kol viršus gražiai parusvės.
Ši košė valgoma su mišrainėmis arba pomidorų padažu.
[Pasidalino: Internė]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!