TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Persikas • Cukinija • Uogienės

Persikų – cukinijų uogienė

Jums reikės: 750 g paruoštų persikų (pašalinus odelę, išėmus kaulus),
800 g paruoštos cukinijos (nuluptos, be sėklų, sutarkuotos stambia tarka),
1 kg želinio cukraus (3:1 Oetkerio) arba paprasto + Gelfix 3:1,
trupučio cinamono.

Gaminimo eiga:
Viską sudėti į puodą, supilti cukrų, palaikyti 15 min., maišant virti 15 min., nugraibyti putas. Išpilstyti į iškaitintus stiklainiukus, uždengti dezinfekuota maistine plėvele, sandariai uždaryti ir 5 minutėms apversti.

[Pasidalino: Lina]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •