TOP meniu » Receptainė • Uogos, vaisiai žiemai • Uogų, vaisių patiekalų receptai • Vynuogės • Persikas • Cinamonas • Uogienės

Persikų ir vynuogių uogienė

Jums reikės: 1 kg mažų saldžių vynuogių be kauliukų,
2 dideli persikai,
1 kg cukraus,
2 cinamono lazdelės.

Gaminimo eiga:
Atskirkite vynuoges nuo kekės ir gerai uplaukite. Persikus nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Vaisius sumaišykite ir kaitinkite kol užvirs.

Tada supilkite cukrų ir maišydami laukite, kol užvirs. Įmeskite cinamono lazdeles ir dar truputį pakaitinę supilstikite į stiklainius.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Uogos, vaisiai » Gaminame girą • Pyragai • Įvairūs kiti gėrimai • Mišrainės • Sumuštiniai • Kremai • Blynai • Sriubos • Kepiniai • Desertai • Padažai • Kompotas • Sultys • Uogienės • Kita •

    Uogos, vaisiai žiemai » Kompotas • Rauginimas • Desertai • Mišrainės • Kompotas • Kita • Marinavimas • Košės • Sultys • Padažai • Uogienės •