TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Pienas Bulvės Sviestas Sriubos
Jums reikės: 1 l pieno,
1 l vandens,
10 bulvių,
sviesto,
druskos pagal skonį.
Gaminimo eiga:
Bulvės (pusė nurodyto kiekio) nuskutamos, sutarkuojamos ir nusunkiamos.
Likusios bulvės nuskutamos, išverdamos, karštos pertrinamos per sietą ir sudedamos į tarkius.
Iš masės daromi kukuliai, dedami į verdantį, pasūdytą vandenį ir verdami 7-10 minučių. Įpilama pieno ir užverdama. Patiekiant paskaninama sviestu.
[Pasidalino: Milda]
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!