TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Sviestas • Grybai • Pievagrybiai

Pievagrybiai ant grotelių

Jums reikės: 12 didelių pievagrybių,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas smulkintų petražolių,
3 šaukštai aliejaus,
pipirų,
druskos.

Gaminimo eiga:
Šampinjonus nuvalyti, nuplauti, išdžiovinti. Kepurėles atskirti nuo kotų, pabarstyti druska, pipirais, pašlakstyti aliejumi ir 5-10 min. kepti ant vidutiniškai įkaitintų grotelių. Į kiekvieną kepurėlę įdėti truputį sviesto, smulkintų petražolių. Ant grotelių pakepinti baltos duonos riekutes ir patiekti su šampinjonais.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •