TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Sviestas Grybai Pievagrybiai
Jums reikės: 12 didelių pievagrybių,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas smulkintų petražolių,
3 šaukštai aliejaus,
pipirų,
druskos.
Gaminimo eiga:
Šampinjonus nuvalyti, nuplauti, išdžiovinti. Kepurėles atskirti nuo kotų, pabarstyti druska, pipirais, pašlakstyti aliejumi ir 5-10 min. kepti ant vidutiniškai įkaitintų grotelių. Į kiekvieną kepurėlę įdėti truputį sviesto, smulkintų petražolių. Ant grotelių pakepinti baltos duonos riekutes ir patiekti su šampinjonais.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!