TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai

Pievagrybiai itališkai

Jums reikės: 700 -800 gr pievagrybių,
1 svogūnas,
1 kiaušinis,
nedidelis pundelis petražolių žalumos,
200 lydyto sūrio,
100 g džiūvėsėlių,
6-7 šaukštai giretinės,
3-4 šaukštai aliejaus,
20 g sviesto,
2 šaukšteliai džiovinto baziliko,
kario prieskonių,
juodųjų maltų pipirų,
druskos.

Gaminimo eiga:
Kiaušinį kietai išvirti.Pievagrybius nulupti, atskirti kotus nuo kepurėlių.grybų kotukus,svogūnus ir kiaušinį supjaustyti,sukapoti dalį žalumynų, susmulkinti 100 gr sūrio, likusį - supjaustyti skritulėliais.

Svogūnus, grybų kotukus, kiaušinį, sūrį ir žalumynus išdėlioti garpuodyje, įberti druskos, pipirų,baziliko,pabarstyti žiūvėsėliais.Įpilti aliejaus ir garinti 15 minučių( inde, kuris skirtas ryžiams).Po to šiuo įdaru prikimšti grybų galvutes, sudėti garpuodin ir užpilti grietine.Paviršių išdėlioti supjaustyto sūrio gabalėliais.Troškinti 15 min.

Baigus troškinti papuošti patiekalą likusia petražolių žaluma.

[Pasidalino: Internė]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •