TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Pievagrybiai Porai Svogūnai Pomidorai Vynas Kepsniai
Jums reikės: 420 g konservuotų pievagrybių (1 dėžutė)
1 poras
2 svogūnai
1 česnako skiltelė
530 g konservuotų pomidorų
2 šaukštai aliejaus
1/8 l raudonojo vyno
1/4 šaukštelio druskos
1/8 šaukštelio maltų pipirų, čiobrelių.
Gaminimo eiga:
Grybus nukošti sietelyje. Nupiltą sunką virti, kol ji nugaruos ir liks tik kokie 4 šaukštai skysčio.
Nuvalytą porą supjaustytii griežinėliais, nuplauti ir nusausinti. Nuluptus svogūnus ir česnaką supjaustyti kubeliais, pomidorus perpjauti pusiau.
Keptuvėje su aliejumi paeiliui po porą minučių pakepti grybus, porą bei svogūnus. Nuvarvinti sietelyje. Kepimo sultis perpilti į kitą indą, sumaišyti su vynu ir supilti į pakepintus svogūnus. Supilti grybų nuovirą, suberti prieskonius ir patroškinti.
Sudėti pomidorus ir šiek tiek pavirti. Prieš patiekiant pasūdyti ir pagardinti, suberti grybus bei porus ir pakaitinti, tik nevirti.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!