TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Pievagrybiai • Porai • Svogūnai • Pomidorai • Vynas • Kepsniai

Pievagrybiai su daržovių pagrindu

Jums reikės: 420 g konservuotų pievagrybių (1 dėžutė)
1 poras
2 svogūnai
1 česnako skiltelė
530 g konservuotų pomidorų
2 šaukštai aliejaus
1/8 l raudonojo vyno
1/4 šaukštelio druskos
1/8 šaukštelio maltų pipirų, čiobrelių.

Gaminimo eiga:
Grybus nukošti sietelyje. Nupiltą sunką virti, kol ji nugaruos ir liks tik kokie 4 šaukštai skysčio.

Nuvalytą porą supjaustytii griežinėliais, nuplauti ir nusausinti. Nuluptus svogūnus ir česnaką supjaustyti kubeliais, pomidorus perpjauti pusiau.

Keptuvėje su aliejumi paeiliui po porą minučių pakepti grybus, porą bei svogūnus. Nuvarvinti sietelyje. Kepimo sultis perpilti į kitą indą, sumaišyti su vynu ir supilti į pakepintus svogūnus. Supilti grybų nuovirą, suberti prieskonius ir patroškinti.

Sudėti pomidorus ir šiek tiek pavirti. Prieš patiekiant pasūdyti ir pagardinti, suberti grybus bei porus ir pakaitinti, tik nevirti.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •