TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Pievagrybiai • Fermentinis sūris • Migdolai • Česnakas • Įdaryti patiekalai

Pievagrybiai su įdaru

Jums reikės: 8 dideli pievagrybiai,
70 g aliejaus.

Įdarui: 1 stiklinė džiovinto "Kotanyi" baziliko,
0,5 stiklinės sutarkuoto kieto fermentinio sūrio,
150 ml aliejaus,
1 šaukštas migdolų,
2 mažos česnako skiltelės česnako,
0,5 šaukštelio druskos, truputį maltų "Kotanyi" pipirinių prieskonių.

Gaminimo eiga:
Migdolus nuplikyti, nulupti. Visus įdaro komponentus sumaišyti. Pievagrybius nuplauti, nuvalyti, nupjauti kotelius.

Į dubenėlį supilti aliejų, paeiliui mirkyti jame grybus. Kepurėles dėti grilyje apačia ant grotelių, kepti, kol apskrus. Apversti. Pridėti įdaro ir toliau kepti, kol įgaus aukso spalvą.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •