TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Pievagrybiai Fermentinis sūris Migdolai Česnakas Įdaryti patiekalai
Jums reikės: 8 dideli pievagrybiai,
70 g aliejaus.
Įdarui: 1 stiklinė džiovinto "Kotanyi" baziliko,
0,5 stiklinės sutarkuoto kieto fermentinio sūrio,
150 ml aliejaus,
1 šaukštas migdolų,
2 mažos česnako skiltelės česnako,
0,5 šaukštelio druskos, truputį maltų "Kotanyi" pipirinių prieskonių.
Gaminimo eiga:
Migdolus nuplikyti, nulupti. Visus įdaro komponentus sumaišyti. Pievagrybius nuplauti, nuvalyti, nupjauti kotelius.
Į dubenėlį supilti aliejų, paeiliui mirkyti jame grybus. Kepurėles dėti grilyje apačia ant grotelių, kepti, kol apskrus. Apversti. Pridėti įdaro ir toliau kepti, kol įgaus aukso spalvą.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!