TOP meniu » Receptainė • Bulvių patiekalų receptai • Fermentinis sūris • Grietinė • Pievagrybiai • Bulvės • Įdaryti patiekalai

Pievagrybiais įdarytos bulvės

Jums reikės: 8 bulvės,
8 pievagrybiai,
2 šaukštai grietinės,
4 šaukštai tarkuoto sūrio,
svogūnas,
druskos,
aliejaus.

Gaminimo eiga:
Bulves nuskuskite, apvirkite, perpjaukite išilgai į dvi dalis. Šaukšteliu išskobkite iš bulvių puselių minkštimą. Svogūną susmulkinkite ir apkepkite su aliejumi. Nuplautus ir supjaustytus pievagrybius sudėkite su svogūnais. Dar pakepinkite, įdėkite šaukštą grietinės, pasūdykite ir 5 minutes patroškinkite.

Keptus grybus sumaišykite su bulvių minkštimu, įdėkite šaukštą grietinės ir išmaišykite. Gauta mase įdarykite bulvių puseles, pabarstykite tarkuotu sūriu. Iki 180 laipsnių temperatūros įkaitinkite orkaitę, pašaukite ir kepkite 20 minučių.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams • Kita • Virtiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Mišrainės • Apkepai • Paštetas • Padažai • Košės • Blynai • Įdaryti patiekalai • Troškiniai • Kita • Apkepai • Kepiniai • Kepsniai •