TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Pievagrybiai Porai Morkos Obuoliai Mišrainės
Jums reikės: 200 g pievagrybių,
200 g šviesių poro dalių,
1 vidutinio dydžio morka,
1 obuolys (Obuolys),
1 šaukštas aliejaus,
pipirai,
druska.
Gaminimo eiga:
Porus gerai nuvalyti ir nuplauti. Supjaustyti 0,5 cm storio griežinėliais.
Pievagrybius nulupti, nuplauti ir supjaustyti juostelėmis.
Indelyje pašildyti riebalus, sudėti porus, grybus ir truputį pakepinti. Įpilti kelis šaukštus virinto karšto vandens ir pridengus troškinti.
Morką nulupti ir stambiai sutarkuoti, suberti į indelį, šiek tiek patroškinti. Po to nuimti indelį nuo ugnies, suberti nuluptą ir stambiai sutarkuotą obuolį bei prieskonius.
Ataušintas salotas sudėti į salotinę.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!