TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Pievagrybiai • Porai • Morkos • Obuoliai • Mišrainės

Pievagrybių ir porų salotos

Jums reikės: 200 g pievagrybių,
200 g šviesių poro dalių,
1 vidutinio dydžio morka,
1 obuolys (Obuolys),
1 šaukštas aliejaus,
pipirai,
druska.

Gaminimo eiga:
Porus gerai nuvalyti ir nuplauti. Supjaustyti 0,5 cm storio griežinėliais.
Pievagrybius nulupti, nuplauti ir supjaustyti juostelėmis.

Indelyje pašildyti riebalus, sudėti porus, grybus ir truputį pakepinti. Įpilti kelis šaukštus virinto karšto vandens ir pridengus troškinti.

Morką nulupti ir stambiai sutarkuoti, suberti į indelį, šiek tiek patroškinti. Po to nuimti indelį nuo ugnies, suberti nuluptą ir stambiai sutarkuotą obuolį bei prieskonius.
Ataušintas salotas sudėti į salotinę.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •