TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Pievagrybiai Svogūnai Grybai
Jums reikės: 500 g pievagrybių, svogūnas,
100 g sviesto, 20 g miltų,
0,5 citrinos, 0,5 stiklinės grietinės,
2 tryniai, druskos, pipirų.
Gaminimo eiga:
Nuvalytus ir nuplautus pievagrybius arba tiesiog kokius turite grybus smulkiai sukapokite ir kartu su pjaustytu svogūnu pakepinkite svieste.
Miltus išplakite su grietine, supilkite į pievagrybius, įberkite pagal skonį pipirų, druskos bei mėgstamų prieskonių, išspauskite citrinos sultis ir patroškinkite. Nukėlę nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinę, įmaišykite trynius.
Įdaras tinka bandelėms, pyragėliams, pyragams arba pagal fantaziją, įvairiems kepiniams.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!