TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Pievagrybiai • Svogūnai • Grybai

Pievagrybių ir svogūnų įdaras

Jums reikės: 500 g pievagrybių, svogūnas,
100 g sviesto, 20 g miltų,
0,5 citrinos, 0,5 stiklinės grietinės,
2 tryniai, druskos, pipirų.

Gaminimo eiga:
Nuvalytus ir nuplautus pievagrybius arba tiesiog kokius turite grybus smulkiai sukapokite ir kartu su pjaustytu svogūnu pakepinkite svieste.
Miltus išplakite su grietine, supilkite į pievagrybius, įberkite pagal skonį pipirų, druskos bei mėgstamų prieskonių, išspauskite citrinos sultis ir patroškinkite. Nukėlę nuo ugnies ir šiek tiek atvėsinę, įmaišykite trynius.

Įdaras tinka bandelėms, pyragėliams, pyragams arba pagal fantaziją, įvairiems kepiniams.

Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •

    Grįžti atgal