TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Pievagrybiai • Sviestas • Grietinėlė • Padažai

Pievagrybių padažas su grietinėle

Jums reikės: 250-300 g. pievagrybių; 40-50 g sviesto;
200 ml grietinėlės;
1-2 š. miltų (pagal tai ar norit tirštesnio padažo ar ne);
druskos, prieskonių.

Gaminimo eiga:
Pievagrybius supjaustome riekelėmis ir sudedame į keptuve su išlydytu sviestu, pakepiname, kol pievagrybiai suminkštėja ir dalis išsiskyrusių sulčių nugaruoja.

Pabarstome miltais, gerai išmaišome ir maišydami lėtai pilame grietinėlę. Pasūdome, įberiame prieskonių ir užviriname.

Padažas itin tinka prie paukštienos patiekalų.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •