TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Pievagrybiai Sviestas Grietinėlė Padažai
Jums reikės: 250-300 g. pievagrybių; 40-50 g sviesto;
200 ml grietinėlės;
1-2 š. miltų (pagal tai ar norit tirštesnio padažo ar ne);
druskos, prieskonių.
Gaminimo eiga:
Pievagrybius supjaustome riekelėmis ir sudedame į keptuve su išlydytu sviestu, pakepiname, kol pievagrybiai suminkštėja ir dalis išsiskyrusių sulčių nugaruoja.
Pabarstome miltais, gerai išmaišome ir maišydami lėtai pilame grietinėlę. Pasūdome, įberiame prieskonių ir užviriname.
Padažas itin tinka prie paukštienos patiekalų.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!