TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Grybai Pievagrybiai Pienas Kiaušiniai Miltai Fermentinis sūris Sviestas Džiuvėsėliai Apkepai
Jums reikės: 500 g pievagrybių,
0,5 litro pieno,
4 kiaušiniai,
2 šaukštai miltų,
2 šaukštai sutarkuoto fermentinio sūrio,
1,5 šaukšto sviesto,
malti džiūvėsėliai,
prieskoniai sriubai,
pipirai,
druska.
Gaminimo eiga:
Grybus nuvalyti, nuplauti, paskaninti pipirais ir troškinti svieste.
Į atskirą puodą įdėti sviestą, supilti pieną, miltus ir maišant šildyti tol, kol masė nelips prie puodo.
Po to ataušinti, įmesti trynius, fermentinį sūrį ir grybus, gerai išmaišyti.
Kai masė atšals, supilti standžiai išplaktus baltymus, įberti šiek tiek prieskonių sriubai, išmaišyti. Sudėti pudingą į pateptą sviestu ir pabarstyt? maltais džiūvėsėliais formą, iškepti.
Patiekti apipiltą sviestu arba grybų padažu.
Grįžti atgal | Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!