TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Grybai • Pievagrybiai • Pienas • Kiaušiniai • Miltai • Fermentinis sūris • Sviestas • Džiuvėsėliai • Apkepai

Pievagrybių pudingas

Jums reikės: 500 g pievagrybių,
0,5 litro pieno,
4 kiaušiniai,
2 šaukštai miltų,
2 šaukštai sutarkuoto fermentinio sūrio,
1,5 šaukšto sviesto,
malti džiūvėsėliai,
prieskoniai sriubai,
pipirai,
druska.

Gaminimo eiga:
Grybus nuvalyti, nuplauti, paskaninti pipirais ir troškinti svieste.

Į atskirą puodą įdėti sviestą, supilti pieną, miltus ir maišant šildyti tol, kol masė nelips prie puodo.
Po to ataušinti, įmesti trynius, fermentinį sūrį ir grybus, gerai išmaišyti.
Kai masė atšals, supilti standžiai išplaktus baltymus, įberti šiek tiek prieskonių sriubai, išmaišyti. Sudėti pudingą į pateptą sviestu ir pabarstyt? maltais džiūvėsėliais formą, iškepti.

Patiekti apipiltą sviestu arba grybų padažu.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •