TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Pievagrybiai • Grybai • Žirniai • Krabų lazdelės • Svogūnai • Majonezas • Mišrainės

Pievagrybių salotos su žaliais žirneliais

Jums reikės: apie 15 nevirtų pievagrybių,
pokelis (400gr) šaldytų žalių žirnelių,
pokelis krabų lazdelių,
2 mėlynieji svogūnai (arba turimi),
druska,
pipirai,
majonezas.

Gaminimo eiga:
Visus ingridientus dėti sušalusius.

Suberiu šaldytus žirnelius, smulkiai susmulkintą svogūną, stambiai supjaustytus pievagrybius (geriausiai jei nusipirksite mažesnius, tada griežinėliais per visą ir pjaustau), gana stambiai supjaustytus krabų lazdeles, įdėti druskos, pipirų, ar mėgstamų prieskonių salotoms pagal skonį, ir sumaišyti su mėgstamo skonio majonezu.

Ir viskas, salotos paruoštos, tačiau vertėtų palaukti kol šaldyti ingredientai atšils.

[Pasidalino: Gurmanė]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •