TOP meniu » Receptainė Pieno, varškės patiekalų receptai Kiaušiniai Miltai Pienas Migdolai Kremai
Jums reikės: 4 kiaušinio trynių,
40 g cukraus pudros,
40 g cukraus,
40 g miltų,
400 ml pieno,
100 g maltų migdolų,
2 a. š. vanilinio cukraus.
Gaminimo eiga:
Supilame į prikaistuvį pieną, suberiame cukrų ir vanilinį cukrų, užkaičiame. Dubenyje ištriname kiaušinio trynius su miltais ir cukraus pudra iki vientisos masės. Kai tik pienas užverda, nuimame jį nuo ugnies, palaukiame kol nustos burbuliuoti ir maišydami, supilame jį į trynių masę. Gautą masę supilame atgal į puodą ir verdame ant mažos ugnies, kol sutirštės.
Svarbu, kad ugnis nebūtų labai didelė, nes tryniai gali išvirti. Į dar šiltą kremą suberiame maltus migdolus, gerai išmaišome ir, uždengę maistine plėvele, paliekame vėsti.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Pienas, varškė » Tortai Desertai Desertai Desertai Kremai Apkepai Padažai Kepiniai Sriubos Kita Kepsniai Blynai Sumuštiniai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!