TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Morkos Svogūnai Pomidorų padažas Citrinos rūgštis Padažai
Jums reikės: 0,5 šaukšto miltų
1 šaukštas sviesto
1,5 stiklinės sultinio
0,5 morkos
0,5 svogūno
0,5 petražolės
1 stiklinė pomidorų padažo
pipirų
lauro lapelių (Lauro lapas)
citrinos rūgšties
cukraus
druskos.
Gaminimo eiga:
Svieste arba sausu būdu apkeptus miltus atskiesti mėsos ar žuvies sultiniu. Pridėti susmulkintas svieste apkeptas daržoves ir pomidorų padažą, įberti nemaltų pipirų, lauro lapelių ir lėtai 0,5 val. pavirti.
Po to padažą perkošti, daržoves pertrinti, pridėjus citrinos rūgšties, cukraus bei druskos, pakaitinti kol užvirs, ir pridėti sviesto. Padažas tinka prie įvairių mėsos ir žuvies patiekalų.
[Pasidalino: Ieva]
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!