TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Morkos • Svogūnai • Pomidorų padažas • Citrinos rūgštis • Padažai

Pomidorų padažas (II)

Jums reikės: 0,5 šaukšto miltų
1 šaukštas sviesto
1,5 stiklinės sultinio
0,5 morkos
0,5 svogūno
0,5 petražolės
1 stiklinė pomidorų padažo
pipirų
lauro lapelių (Lauro lapas)
citrinos rūgšties
cukraus
druskos.

Gaminimo eiga:
Svieste arba sausu būdu apkeptus miltus atskiesti mėsos ar žuvies sultiniu. Pridėti susmulkintas svieste apkeptas daržoves ir pomidorų padažą, įberti nemaltų pipirų, lauro lapelių ir lėtai 0,5 val. pavirti.

Po to padažą perkošti, daržoves pertrinti, pridėjus citrinos rūgšties, cukraus bei druskos, pakaitinti kol užvirs, ir pridėti sviesto. Padažas tinka prie įvairių mėsos ir žuvies patiekalų.

[Pasidalino: Ieva]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •