TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Svogūnai Grybai Pomidorų padažas Vynas Padažai
Jums reikės: Svogūnas,
stiklinė šviežių grybų,
šaukštas sūdyto sviesto,
2 stiklinės pomidorų padažo,
taurelė vyno,
pipirų, druskos pagal skonį,
2 skiltelės česnako.
Gaminimo eiga:
Smulkiai pjaustytą svogūną ir plonai pjaustytus šviežius baravykus ar pievagrybius pakepinkite svieste. Po to sudėkite į pomidorų padažą, supilkite vyną, įmeskite keletą pipirų, pasūdykite ir virkite 10-15 minučių.
Į išvirtą padažą įdėkite smulkiai kapoto česnako ir sviesto.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!