TOP meniu » Receptainė • Grybų patiekalų receptai • Svogūnai • Grybai • Pievagrybiai • Baravykai • Pomidorų padažas • Padažai

Pomidorų padažas žuvies patiekalams

Jums reikės: Svogūno,
2 šaukštų aliejaus,
2 šaukštai virtų pievagrybių arba baravykų,
1,5-2 stiklinės aštraus arba mėgstamo pomidorų padažo,
1-2 skiltelės česnako.

Gaminimo eiga:
Smulkiai pjaustytą svogūną pakepinkite aliejuje. Tada svogūną ir mažais gabaliukais pjaustytus grybus sudėkite į pomidorų padažą ir pavirkite 10-15 minučių.

Po to sudėkite smulkiai pjaustytą česnaką ir pasūdykite. Toks padažas labai tinka prie virtos arba keptos žuvies.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai • Apkepai • Blynai • Kepiniai • Kepsniai • Košės • Mišrainės • Padažai • Pica • Troškiniai • Virtiniai • Sriubos • Kita • Paštetas • Sumuštiniai •

    Grybai žiemai » Sūdymas • Troškiniai • Kita • Marinatai • Mišrainės •