TOP meniu » Receptainė Grybų patiekalų receptai Svogūnai Grybai Pievagrybiai Baravykai Pomidorų padažas Padažai
Jums reikės: Svogūno,
2 šaukštų aliejaus,
2 šaukštai virtų pievagrybių arba baravykų,
1,5-2 stiklinės aštraus arba mėgstamo pomidorų padažo,
1-2 skiltelės česnako.
Gaminimo eiga:
Smulkiai pjaustytą svogūną pakepinkite aliejuje. Tada svogūną ir mažais gabaliukais pjaustytus grybus sudėkite į pomidorų padažą ir pavirkite 10-15 minučių.
Po to sudėkite smulkiai pjaustytą česnaką ir pasūdykite. Toks padažas labai tinka prie virtos arba keptos žuvies.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Grybai » Įdaryti patiekalai Apkepai Blynai Kepiniai Kepsniai Košės Mišrainės Padažai Pica Troškiniai Virtiniai Sriubos Kita Paštetas Sumuštiniai
Grybai žiemai » Sūdymas Troškiniai Kita Marinatai Mišrainės
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!