TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Pomidorai • Sultys

Pomidorų sulčių receptas

Jums reikės: pomidorų.

Gaminimo eiga:
Geros kokybės sultys gaminamos iš šviežių prinokusių raudonų pomidorų.
Perrinktus ir nuplautus pomidorus supjaustyti skiltelėmis ir išspausti sultis.

Po to sultis supilti į emaliuotą puodą, jį aprišti marle, ant jos sudėti pomidorus. Ant vidutinės ugnies pakaitinti iki virimo, virti 3 - 4 minutes, kol pomidorai suminkštės, pertrinti per retą sietelį.
Pomidorų tyrę sumaišyti su sultimis, pakaitinti iki 90 - 95?C, išpilstyti į iškaitinus stiklainius. Sterilizuoti verdančiame vandenyje: 1 l stiklainius - 40 min., 0,5 l - 30 min.

[Pasidalino: wika]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •