TOP meniu » Receptainė • Daržovės žiemai • Daržovių patiekalų receptai • Pomidorai • Paprika • Svogūnai • Actas • Padažai

Pomidorų tyrė žiemai

Jums reikės: 4 kg. “mėsingų” prinokusių pomidorų,
1 kg. raudonos paprikos,
3 svogūnų galvučių,
1 didelės galvutės česnako,
aliejaus kepimui,
1/2 stiklinės 10% acto,
3 v. šaukštai druskos,
1/2 stiklinės cukraus,
šviežiai maltų pipirų.

Gaminimo eiga:
Svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname ant aliejaus. Sudedame į puodą, suberiam pjaustytas išvalytas paprikas bei supjaustytus kubeliais pomidorus. Verdame taip ilgai, karts nuo karto pamaišant kol išgaruoja dalis sulčių ir paprikos su pomidorais suverda.

Baigiant virti sudedame išspaustus česnakus bei supilame marinatą - actą, druską, pipirus bei cukrų. Paverdame apie 5-10 min. Išjungiame ir visą masę sublenderiuojame iki vientisos masės.

Supilstome į iškaitintus stiklainius, užsukame ir apverčiame dangteliais į apačią. Paliekame kol atvės ir išnešam į rūsį.

[Pasidalino: Internė]

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •