TOP meniu » Receptainė Daržovių patiekalų receptai Porai Pienas Kumpis
Jums reikės: 2 porai;
1 šaukštelis druskos;
1 šaukštas sviesto;
1 šaukštas miltų;
1/8 l pieno;
1/8 l grietinės;
žiupsnelis baltųjų pipirų;
žiupsnelis maltų muskatų žiedų;
4 kumpio griežinėliai;
1 šaukštas švelniųjų garstyčių.
Gaminimo eiga:
Porus nuvalyti, atpjauti 2 (10-12 cm ilgio) gabaliukus, išilgai perjauti juos pusiau, surišti ir 5-10 minučių pavirti pasūdytame vandenyje. Keptuvėje įkaitinti sviestą, suberti ir pakepinti miltu. Supilti pieną, sukrėsti grietinę ir išvirti tirštą padažą.
Pagardinti druska, pipirais ir muskatų žiedais. Porų gabaliukus išgriebti iš karšto vandens ir nuvarvinti. Kumpio griežinėlius aptepti garstyčiomis ir apvynioti porus. Suktinukus sudėti į sviestu išteptą kepimo formą, užpilti padažu ir apkepti orkaitėje.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s: skanu (0) sveika (0) sotu (0) reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams Sriubos Sultys Paštetas Virtiniai Kepiniai Desertai Sumuštiniai Troškiniai Kepsniai Apkepai Sriubos Kepiniai Rauginimas Marinavimas Mišrainės Košės Padažai Kita Įdaryti patiekalai Blynai
Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai Uogienės Kompotas Sūdymas Marinatai Sultys Košės Desertai Marinavimas Rauginimas Mišrainės Kita Padažai Troškiniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!