TOP meniu » Receptainė • Daržovių patiekalų receptai • Porai • Pienas • Kumpis

Porai su kumpiu ir grietinės padažu

Jums reikės: 2 porai;
1 šaukštelis druskos;
1 šaukštas sviesto;
1 šaukštas miltų;
1/8 l pieno;
1/8 l grietinės;
žiupsnelis baltųjų pipirų;
žiupsnelis maltų muskatų žiedų;
4 kumpio griežinėliai;
1 šaukštas švelniųjų garstyčių.

Gaminimo eiga:
Porus nuvalyti, atpjauti 2 (10-12 cm ilgio) gabaliukus, išilgai perjauti juos pusiau, surišti ir 5-10 minučių pavirti pasūdytame vandenyje. Keptuvėje įkaitinti sviestą, suberti ir pakepinti miltu. Supilti pieną, sukrėsti grietinę ir išvirti tirštą padažą.

Pagardinti druska, pipirais ir muskatų žiedais. Porų gabaliukus išgriebti iš karšto vandens ir nuvarvinti. Kumpio griežinėlius aptepti garstyčiomis ir apvynioti porus. Suktinukus sudėti į sviestu išteptą kepimo formą, užpilti padažu ir apkepti orkaitėje.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Daržovės » Įdarai balandėliams • Sriubos • Sultys • Paštetas • Virtiniai • Kepiniai • Desertai • Sumuštiniai • Troškiniai • Kepsniai • Apkepai • Sriubos • Kepiniai • Rauginimas • Marinavimas • Mišrainės • Košės • Padažai • Kita • Įdaryti patiekalai • Blynai •

    Daržovės žiemai » Daržovių atsargos žiemai • Uogienės • Kompotas • Sūdymas • Marinatai • Sultys • Košės • Desertai • Marinavimas • Rauginimas • Mišrainės • Kita • Padažai • Troškiniai •