TOP meniu » Receptainė • Žuvies patiekalų receptai • Žuvis • Paprika • Pomidorai • Porai • Salieras • Sojų produktai • Sriubos

Provanso žuvienė

Jums reikės: 300 g išdarytos jūrų lydekos,
ryšulėlio krapų,
1 geltonosios saldžiosios paprikos,
1 žaliosios saldžiosios paprikos,
4 pomidorų,
2 porų baltujų dalių,
2 salierų stiebų,
2 skiltelių česnako,
2 kubelių žuvies sultinio,
alyvų aliejaus kepimui,
1,5 litro vandens,
100 g sojos makaronų,
druskos, juodųjų pipirų.

Gaminimo eiga:
Krapus nuplaukite ir susmulkinkite. Paprikas perpjaukite pusiau, išimkite sėklas, supjaustykite nedideliais kubeliais, o porus ir salierus supjaustykite griežinėliais. Pomidorus, nulupę odelę ir išėmę sėklas, supjaustykite į keturias dalis. Nuplautas, nusausintas ir supjaustytas daržoves 5 min. kepkite aliejuje. Pakepintas daržoves užpilkite vandeniu, įberkite žuvies sultinio. Viską pagardinkite prieskoniais ir troškinkite 20 min.

Žuvį pabarstykite druska, pipirais, smulkintais česnakais ir supjaustykite nedideliais gabalėliais. Kartu su makaronais sudėkite į sriubą ir virkite 10 min. Prie sriubos patiekite duonos su česnaku.

Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką

Skanaus ;)

Receptų reitingas J ū s ų  ž o d i s: skanu (0) • sveika (0) • sotu (0) • reikia pabandyti (0)

    Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Žuvis » Sumuštiniai • Paštetas • Troškiniai • Sriubos • Įdaryti patiekalai • Apkepai • Kita • Mišrainės • Kepsniai •