TOP meniu » Receptainė Bulvių patiekalų receptai Bulvės Kiaušiniai Fermentinis sūris Pupelės Svogūnai Įdaryti patiekalai
Jums reikės: 67 žalios bulvės,
kiaušinis,
50 g olandiško sūrio ar pyrago džiūvėsėlių.
Įdarui reikės: Stiklinė išmirkytų pupelių,
kiaušinis,
2 svogūnai,
50 g sviesto,
žiupsnelis mairūno ar maltų pipirų, druskos.
Gaminimo eiga:
Nuskustoms bulvėms nupjaunamas viršus, palyginama apačia, šaukšteliu išgremžiamas vidus. Paskui jos sudedamos į verdantį pasūdytą vandenį ir verdamos 5 min. Kiaurasamčiu išgriebiamos, pavoliojamos išplaktame kiaušinyje ir tarkuotame sūryje arba pyrago džiūvėsėliuose. Tuštumos pridedamos pupelių įdaro.
Įdarui pupelės išverčiamos, permalamos mėsamale, įmušamas kiaušinis, įdedama pakepintų smulkiai kapotų svogūnų, prieskonių, druskos. Viskas gerai sumaišoma. Ant kiekvienos įdarytos bulvės dedama po gabaliuką sviesto ir tarkuoto sūrio arba pyrago džiūvėsėlių. Bulvės sudedamos orkaitėje ant grotelių, apačioje padedamas indelis su vandeniu ir kepama. Jei kepama skardoje, į ją įpilama vandens ir įdedamas šaukštas riebalų. Valgoma su pomidorų ar grybų padažu ir raugintais agurkais.
Taisyti - Papildyti | Pridėti nuotrauką
J ū s ų ž o d i s:
skanu (0)
sveika (0)
sotu (0)
reikia pabandyti (0)
Kiti receptai, kurių pagrindinis ingredientas Bulvės » Įdarai balandėliams Kita Virtiniai Sriubos Įdaryti patiekalai Mišrainės Apkepai Paštetas Padažai Košės Blynai Įdaryti patiekalai Troškiniai Kita Apkepai Kepiniai Kepsniai
© Laima&LS. - Skanios idėjos skrandžiui! www.grybai.net - Internetinis grybų katalogas!